Markus Österblom
       
     
Andrea Biró
       
     
Magnus Bonde
       
     
Hans Edström
       
     
Markus Österblom
       
     
Markus Österblom

Efter att ha ”degat ihop fullständigt” (hans ord, inte våra) började Markus träna thaiboxning 2003 och blev förälskad i sporten efter sitt första pass. Med tre svenska mästerskap bakom sig och ett charmigt sinne för humor, är Markus lika erfaren som han är rolig.

Markus är ansvarig för tävlingsutskottet på OPFG, vilket innebär att han bokar in tävlingar, anordnar resor, tar hand och motiverar våra fighters tillsammans med de andra eminenta instruktörerna i tävlingsutskottet. Om du är sugen på att börja tävla är det denna man du ska imponera på!

Utöver hans oersättliga insats som instruktör, är Markus en av gymmets grundare. Så se till att tacka honom för det efter varje pass.

Andrea Biró
       
     
Andrea Biró

Svågern Magnus Bonde hade tjatat på Andrea i åratal att testa muaythai, vilket äntligen blev av år 2008. Sen dess, likt oss alla, är hon fast och har tränat regelbundet sen dess. Andrea är en utbildad PT och en van idrottare, som har tränat fotboll, innebandy, pingis och tennis. Hos oss på OPFG håller hon i Thai Ny-passen.

Magnus Bonde
       
     
Magnus Bonde

Låt inte Magnus Bondes välvårdade yttre lura dig: denna slagskämpe har kammat hem ett SM-silver 2010 och representerat Sverige i VM, där han tävlade i B-klassen. Totalt har han gått ett 20-tal matcher, både i C och B-klass. Magnus har kört thaiboxning sedan 1999 - i början var han bara sugen på en bra träningsform, men sporten blev snabbt så mycket mer än så.

Idag håller Magnus i våra nybörjarpass och tävlingspass på OPFG. Utöver det har han sedan 2014 blivit lite smått betuttad BJJ samt MMA, så om man har tur (eller otur om det är mycket sparring på schemat) dyker han upp och visar något knep där också.

Hans Edström
       
     
Hans Edström

En av OPFG:s entusiastiska grundare och ledare. Har tränat olika former av kampsport tidigare och muaythai sedan 2002. Hans är något av en föreningsfantom och förutom ordförande för OPFGs styrelse arbetar han även ideellt som kassör i Svenska Muaythaiförbundet. Han är ansvarig för träning och utveckling av tävlings och elitgruppen men dyker även upp som instruktör för Steg 1 och lite varstans han finner det intressant att ge tips och råd.