Sommarschema 2017

Våra grupper

Thai Steg 1: Du är helt grön och har inte tränat thaiboxning förut. Här får du lära dig grunderna i muaythai samt utveckla kroppen med balans, styrka och koordination. Svettigt och roligt! Utrustning: Oömma kläder, gärna shorts och vattenflaska. Handskar kan du låna men vi rekommenderar att du på sikt köper egna och kanske lindor. Prata med en instruktör för tips!

Thai Steg 2: Du har nu tränat i en eller ett par terminer och känner att det är dags att utvecklas vidare tekniskt. Du kommer få lära dig grunderna i bland annat sparring och clinch. Utrustning: Som Steg 1 men nu vill vi att du skaffar sparringhandskar (12oz för damer och 14oz för herrar), benskydd av thaimodell, tandskydd, samt suspensoar.

Thai Steg 3: Du har kanske tränat några terminer och är mer avancerad. Du vill utvecklas tekniskt med mer sparring, clinch och kanske på sikt tävla? Utrustning: Som steg 2 dvs full sparringutrustning.

Thai Tävling: Här tränar de som tävlar, har tävlat, vill tävla eller är instruktörer på klubben. Tillträde hit får man efter godkännande av tävlingsansvarig.

Lunchthai: Här samlar vi alla som vill träna thai dagtid. Muaythai för alla nivåer.

Thai AW: Bästa sättet att avsluta arbetsveckan är med en svettig afterwork. Thaipass för alla nivåer.

Brunchthai: Som lunchthai men weekend edition. Kombinera gärna med Quickfix så är söndagen firad.

OPFG Morgoncirkel: Originalet. Du sparkar igång dagen med ett frukostpass som heter duga. Fokus är högintensiv cirkelträning. Mycket populärt!

OPFG Quickfix: Hinner man äta och träna på lunchen? Självklart! Quickfix är ett mycket intensivt pass under 40 minuter som kommer innehålla både cirkel, intervall och fightinginspirerande övningar. 

OPFG Aftonfys: Hinner du inte på morgonen eller lunchen så får svettmyset komma på kvällen istället. Det här är ett pass som även de tävlande kör. Mycket högt tempo utlovas med styrka, cirkelträning och kondition. Vågar du?