schema och boka pass

Boka enkelt dina pass genom att klicka på önskat pass nedan. Observera att du måste logga in för att boka pass. 

När du kommer till träningslokalen checkar du in på passet. Detta gör du enklast med vår OPFG-app som finns på App Store (IOS) och Google Play (Android)

39279431_259599388209226_1095204488542683136_n.jpg

VÅRA GRUPPER

Thai Steg 1: Du är helt grön och har inte tränat thaiboxning förut. Här får du lära dig grunderna i muaythai samt utveckla kroppen med balans, styrka och koordination. Svettigt och roligt! Utrustning: Oömma kläder, gärna shorts och vattenflaska. Handskar kan du låna men vi rekommenderar att du på sikt köper egna och kanske lindor. Prata med en instruktör för tips!

Thai Steg 2: Du har nu tränat i en eller ett par terminer och känner att det är dags att utvecklas vidare tekniskt. Du kommer få lära dig grunderna i bland annat sparring och clinch. Utrustning: Som Steg 1 men nu vill vi att du skaffar sparringhandskar (12oz för damer och 14oz för herrar), benskydd av thaimodell, tandskydd, samt suspensoar.

Thai Steg 3: Du har kanske tränat några terminer och är mer avancerad. Du vill utvecklas tekniskt med mer sparring, clinch och kanske på sikt tävla? Utrustning: Som steg 2 dvs full sparringutrustning.

Thai Tävling: Här tränar de som tävlar, har tävlat, vill tävla eller är instruktörer på klubben. Tillträde hit får man efter godkännande av tävlingsansvarig.

Clinch: Här lär du dig att hantera den för thaiboxningen typiska nackbrottningen. Balansbrytningar, svep, knän och armbågar är del av clinchen. 

Lunchthai: Här samlar vi alla som vill träna thai dagtid. Muaythai för alla nivåer.

Late Night Thai: Här kör vi en blandgrupp för er som vill träna lite senare. Påminner om lunchthai i upplägget dvs muaythai för alla nivåer. 

Thai AW: Bästa sättet att avsluta arbetsveckan är med en svettig afterwork. Thaipass för alla nivåer.

Brunchthai: Som lunchthai men weekend edition. Kombinera gärna med Quickfix så är söndagen firad.

OPFG Quickfix: Cirkelträning när den är som bäst! Quickfix är ett mycket intensivt pass under 45 minuter som kommer innehålla både cirkel, intervall, styrkeuthållighet, explosiv styrka, funktionell träning, mobilitet, core och ibland fightinginspirerande övningar. Kort och gott allt möjligt vi kan komma på. Vi blandar fokus från dag till dag.